Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Πρώτη μέρα

Ναι, βρέθηκε αστυνομικός να κάνει blog. Σα δε ντρέπεται ο εγκληματίας. Σε λίγο θα έχουν απαιτήσεις να αναπνέουν στον ίδιο χώρο με εμάς τους υπόλοιπους αμόλυντους πολίτες που έχουμε πάντα δίκιο.

Οι απόψεις μου που θα γράφονται εδώ εκπροσωπούν εμένα και σίγουρα όχι το κράτος ή την Αστυνομία Κύπρου. Η Αστυνομία Κύπρου έχει το δικό της γραφείο τύπου που είναι επιφορτισμένο να διανέμει στον τύπο, φωτογραφίες με χοντρούς αστυνομικούς διευθυντές να παραδίδουν επιταγές από εισφορές μας σε διάφορες ομάδες πολιτών.

Ευχαριστώ εσάς τους αγανακτισμένους με εμάς πολίτες που σμίξατε με διάφορους αναρχικούς εναντίων μας και που με ωθήσατε να το αρχίσω το blog αυτό. Ιδιαίτερη αναφορά κάνω στην εφημερίδα Πολίτης αλλά και σε πλήθος δημοσιογραφων που μας κάνουν πόξυλικι μέρα μπαίνει μέρα βγαίνει επειδή πουλάει το θέμα μας. Κάποτε κάποτε θα παραθέτω και θα σχολίαζω άρθρα από τον Πολίτη όχι επειδή θα τα θεωρώ δίκαια και σωστά αλλά επειδή πιστεύω πως αν είναι να γραφτεί κάτι χωρίς ίχνος επιείκιας για το επάγγελμά μου αυτό θα γίνει πρώτα απ΄αυτή την εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: