Παρασκευή, 24 Απριλίου 2009

Κλείστε και τα WC

Έκλεισαν
το δωμάτιο Των ειδικών αστυφυλάκων


Δωμάτιο το οποίο χρησιμοποιούσαν οι ειδικοί αστυφύλακες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για να φυλάνε τα προσωπικά τους αντικείμενα, πλησίον του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών, σφράγισε χθες η διεύθυνση του δημόσιου νοσηλευτηρίου, σε μία προσπάθειά της να μην σπαταλούν ουσιώδη χρόνο εν ώρα εργασίας τους σε προσωπικά τους ζητήματα, οι ειδικοί αστυφύλακες. Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις της στον ?Π? η διευθύντρια του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, Ρίτα Κομωδίκη, με αφορμή τη συχνή καταγραφή περιστατικών βίας εναντίον των μελών του προσωπικού. Η κ. Κομωδίκη παραδέχθηκε ότι περιστατικά βίας εξακολουθούν να καταγράφονται και εξέφρασε την άποψη ότι για την κατάσταση αυτή ενδεχομένως να ευθύνονται ?κάποιοι που δεν τηρούν τα καθήκοντά τους όπως θα έπρεπε?......

Κωδικός άρθρου: 867619

ΠΟΛΙΤΗΣ - 24/04/2009, Σελίδα: 41


Μάλιστα. Όπως φαίνεται έχει παρατηρηθεί ότι οι αστυνομικοί περνανε πολύ ώρα στο δωμάτιο αυτό και δεν είναι έξω να προσέχουν τους νοσηλευτές μας που άοκνα μας νοσηλεύουν όλους μας. Ίσως να μη δικαιούνται και διάλειμμα για τουαλέττα εκεί αλλά να στέκονται 6 ώρες παλλούτζι. Φυσικά δεν είμαι ο αρμόδιος να πω ποιο δωμάτιο των νοσηλευτών να κλείσει και αυτό αφού δεν είναι λίγες οι φορές που περιμενουμε από ωρα και πάνω να μας δει ο on call γιατρός διότι κάπου έχει πάει μάλλον; Και σε όλη τη δημόσια υπηρεσία άμα δε σε εξυπηρετάνε άμεσα διότι απουσιάζει από το γράφειο ο υπάλληλος, μάλλον πρέπει να εντοπιζεις το δωματιο που φωλιάζει και να το κλειδαμπαρώνεις. Οι Αστυνομικοί σας έφταιξαν πάλι.

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2009

Ελα πάρκαρε το εσύ κε δημοσιογράφεΠροφανώς διαφωνώ να σταθμεύουμε τα περιπολικά μας σε σημεία που ενοχλούν πεζούς και άλλους οδηγούς χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ή για δουλειές δικές μας. Διότι οι δημοσιογράφοι που δεν τους ξεφεύγει τίποτα γνωρίζουν από τη φωτογραφία πότε παρκάρουμε για δουλειές δικές μας και πότε για να καταγγείλουμε τον φτωχό κοσμάκη. Φυσικά με το που σου στέλνει ο καθε πικραμένος πολίτης που κάποτε καταγγέλθηκε, φωτογραφία περιπολικού παρκαρισμένου κάπου, σπεύδεις καλέ μου δημοσιογράφε να το δημοσιεύσεις διότι έτσι βελτιώνεις την Αστυνομία. Κατά βάθος ξέρουμε ότι χαίρεσαι που μας εκθέτεις. Ένα πράγμα θα σου πώ. Εύχομαι να χρειαστειτε εσύ που βγαζεις φωτογραφίες και εσύ που τις δημοσιευεις, να έρθει το περιπολικό της Αστυνομίας σε σένα για να σε εξυπηρετήσει. Και να το χρειάζεσαι και κάπως επειγόντος. Και αυτός ο Αστυνομικός να σταματήσει διπλα σου και εσύ να του λες, "Έλα κάτω, έλα κάτω!" Και αυτός να σου πεί "Συγνώμη κύριε, να περιμένετε δέκα λεπτά να βρω να σταθμεύσω κάπου που δε θα ενοχλώ και τότε θα έρθω προς βοήθεια σας." Να δώ τι θα κάνετε τότε. Με πάσαν εκτίμηση.

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2009

Ελα εδώ κοριτσάκι είμαι ο κακός αστυνομικός


Τους το παραδέχομαι. Ξέρουν και βρίσκουν ευφάνταστες αφίσες από τον Παγκόσμιο Ιστό. Απορώ πως και δεν έβαλαν άλλη αφίσα να κτυπάμε βάναυσα μικρά ανυπεράσπιστα κουταβάκια. Απλά δίνω ιδέες τώρα.

Πρώτη μέρα

Ναι, βρέθηκε αστυνομικός να κάνει blog. Σα δε ντρέπεται ο εγκληματίας. Σε λίγο θα έχουν απαιτήσεις να αναπνέουν στον ίδιο χώρο με εμάς τους υπόλοιπους αμόλυντους πολίτες που έχουμε πάντα δίκιο.

Οι απόψεις μου που θα γράφονται εδώ εκπροσωπούν εμένα και σίγουρα όχι το κράτος ή την Αστυνομία Κύπρου. Η Αστυνομία Κύπρου έχει το δικό της γραφείο τύπου που είναι επιφορτισμένο να διανέμει στον τύπο, φωτογραφίες με χοντρούς αστυνομικούς διευθυντές να παραδίδουν επιταγές από εισφορές μας σε διάφορες ομάδες πολιτών.

Ευχαριστώ εσάς τους αγανακτισμένους με εμάς πολίτες που σμίξατε με διάφορους αναρχικούς εναντίων μας και που με ωθήσατε να το αρχίσω το blog αυτό. Ιδιαίτερη αναφορά κάνω στην εφημερίδα Πολίτης αλλά και σε πλήθος δημοσιογραφων που μας κάνουν πόξυλικι μέρα μπαίνει μέρα βγαίνει επειδή πουλάει το θέμα μας. Κάποτε κάποτε θα παραθέτω και θα σχολίαζω άρθρα από τον Πολίτη όχι επειδή θα τα θεωρώ δίκαια και σωστά αλλά επειδή πιστεύω πως αν είναι να γραφτεί κάτι χωρίς ίχνος επιείκιας για το επάγγελμά μου αυτό θα γίνει πρώτα απ΄αυτή την εφημερίδα.