Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Αίσχος! Φώτο περιπολικού πανω σε πεζοδρομιο! Κάντε share!




9 σχόλια:

Aceras Anthropophorum είπε...

Όι, φαντάσου να ήταν οι δημοσιογράφοι αστυνομικοί ακόμα να δεις τί κοινωνίαν θα είχαμεν.

Ανώνυμος είπε...

Οι δημοσιογράφοι δεν πληρώνονται από τον φορολογούμενο για να τηρούν και να επιβάλλουν τον νόμο, οι αστυνομικοί όμως γι' αυτό υπάρχουν. Είναι λάθος όταν ένας δημοσιογράφος παρκάρει παράνομα, αλλά μεγάλο λάθος όταν το κάνει αστυνομικός.

antioxlos είπε...

Μα αρεσε που επειδη εβαλα παραπλανητικό τιτλο, είχα περισσότερες επισκεψεις απ ότι συνηθως. Καποιοι θα απογοητεύτηκαν που δεν ειδαν τελικα περιπολικό.

Asera, οι δημοσιογράφοι μας είναι τόσο νομοταγείς, κυνηγοί και τιμωροί των κακώς εχόντων που πραγματι αν ηταν αστυνομικοί θα πηγαιναμε πολυ μπροστα. Και μορφωμενοι, το ξεχασα αυτό. Αφού όταν έμαθα ότι απολύθηκαν από τον Πολίτη μερικοί εισηγήθηκα να έρθουν αστυνομικοί.

firfiri μου καποτε είπα ότι οι αλλοδαποί στην Κύπρο πρέπει να προσπαθούν να είναι λιγο πιο νομοταγείς από τους Κυπριους, επειδή φιλοξενούνται σε μια ξενη χωρα κλπ. Με είπαν ρατσιστή. Λάθος είναι για όλους να σταθμεύουν παράνομα φυσικά αλλά κάποτε υπάρχουν περιστάσεις που θα το κανεις. δε λέω για να πας "5" λεπτά στο καταστημα αλλά επειδή χρειαζεται να κατεβείς εκεί σαν αστυνομικός να επιληφθείς ενος θεματος, ενός καυγα, ενός δυστυχηματος. αν το παρκαρεις 300 μετρα μακρια θα εχεις να ανησυχεις και για το αν θα σου προξενήσουν ζημιά στο περιπολικό.

όχι όμως, οι αμόλυντοι πολίτες που ίσως καποτε καταγγέλθηκαν για παρομοιο θέμα δεν το χωνευουν. άσχετο ότι αυτοί καταγγέλθηκαν επειδη πάρκαραν για καποιο ασημαντο λόγο, αυτοί θέλουν να εκθέσουν και να προκαλέσουν πρόβλημα στους αστυνομικούς. όπου δουν περιπολικό σε κιτρινη γραμμή, γωνία και πεζοδρόμιο το φωτογραφίζουν λες και επιασαν τον Μιτα. πάει στο Ιντερνετ και εκατονταδες το κοινοποιούν λες και είδαν το τερας του ΛοχΝες. Η ευαισθησία τους σταματά μεχρι τα περιπολικά, οτιδήποτε άλλο τροχαιο διαπραχθεί από άλλους πολιτες, δημοσιογράφους το κάνουν γαργάρα. Αυτό θέλω να θίξω εν κατακλείδι. Θέλω όσο τίποτε άλλο στη ζωή μου να με καλέσουν καποιοι απ αυτους σε κάποιο περιστατικό, να πάω και να μου λένε "έλα έλα κατεβα κατω γρηγορα" και εγώ να τους απαντήσω ότι πρέπει να βρώ κατάλληλη θέση για το περιπολικό μου πρωτα.
οι δημοσιογράφοι όπως μας παρουσιάζονται άσπιλοι και αγνοί στα ρεπορτάζ τους - καλή ωρα οι του ΑΝΤ1 που κατεκριναν το ρανταρ στην εισοδο της Λευκωσίας - θα ηταν καλά να τηρούν τα βασικά τουλαχιστο.

kaisi είπε...

Πισκαλιώ σου για το σχόλιο σου! Συμφωνώ απόλυτα με κάθε λέξη!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί στέκεστε μπροστά που τη βουλή;
Τι ακριβώς προστατεύετε;

antioxlos είπε...

Προστατευω την ταξη και την ασφαλεια. Μπορει αυτό να σου ακουγεται ακαταλαβιστικο. Ειναι όπως να παιρνεις εσυ τηλεφωνο ότι καποιος απειλει να μπει σπιτι σου και θελεις (πιθανο) βοηθεια από την αστυνομια να τον αποτρεψει. Μπορει να θυμασαι καποια προσφατα γεγονοτα που μπαιναν εκατονταδες κοσμου σε υπουργειο οικονομικων και πηγαινοερχοντουσαν τους διαδρόμους ψαχνοντας καποιον να λυντσαρουν.

Εσυ ποιους ακριβως εκπροσωπεις; ποιους θελεις να βαλεις στη βουλη; Αν μπουνε καποιοι στη βουλη και κανουν ζημιες ή προπηλακισουν καποιους θα ειναι θετικοτερο για το κράτος μας; Αν το πιστευεις εγώ διαφωνώ.

Και τέλος τέλος, αυτή ειναι η δουλειά μου. Αν δεν την έκανα καλά θα με απέλυαν. Αν μπαιναν καποιοι στη βουλή εσύ ο ίδιος θα έλεγες ότι δεν κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Οπότε μην προσπαθείς να με πείσεις εμενα για κάτι. Μεγάλωσες, ούτε εγώ προσπαθώ να σου αλλάξω καμμιά άποψη. Ασχολήσου με τους πολιτικούς καλυτερα.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
antioxlos είπε...

θα μπορούσα να σου γράψω 4-5 παραγραφους αλλά ειμαι αρκετά κουρασμένος από τη δουλειά για να ασχολούμαι με εσένα. Τον τόνο αυτό να τον έχεις με τον παπάκη σου που σε καλόμαθε. Μη ξαναγραψεις με αυτό το ύφος, θα είναι άδικος κόπος.

Ανώνυμος είπε...

έλειψες μας. πού εχάθηκες;
εξέχασα καν ότι σου είχα κάμει σχόλιο. Μη τολμήσεις να ξαναβάλεις στο στόμα σου τον παπα μου, θα είναι περισσότερο άδικος κόπος τζιαι ξέρεις πολλά καλά τι εννοώ :))