Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Κατά τύχη σύλληψη

Δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς νοήμων άνθρωπος που να μην αντιλαμβάνεται τι μήνυμα δίνει ο πιό πάνω τίτλος. Κατά τύχη συνελήφθησαν. Πάει να πει δεν έκανε και τίποτα το ΤΑΕ Λεμεσού. Κατά τύχη τους βρήκαν. Σαν πηγαίνανε οι αστυνομικοί κάπου να δείρουν κανέναν συμπαθητικό νεαρό φοιτητή, ή να πουλήσουν προστασία, είπανε "δεν πάμε να συλλαβουμε στην τύχη 4 φτωχους αλλοδαπούς σαν ρατσιστές που είμαστε και να τους ανακρίνουμε για τις ανεξιχνίαστες μας διαρρήξεις;" Όπερ και εγένετο, ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ τους σταμάτησαν στη Λάρνακα και ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ τους έλεγξαν. ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ βρήκαν διαρρηκτικά εργαλεία και ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ενώ τους ανέκριναν ομολόγησε 0 ένας.

Τι ανίκανοι που είναι οι αστυνομικοί ε; Αν δεν ήταν και η διαβολεμένη τύχη τους να ομολογούν οι φτωχοί διαρρήκτες, θα είχανε μόνο ανεξιχνίαστες υποθέσεις. Ελπίζω να μην το καυχιώνται στον έγκριτο τύπο κιόλας ότι συνέλαβαν τους διαρρηκτες.

6 σχόλια:

Sike είπε...

χμ. Έθθα θκιαβάσω το άρθρο γιατι βαρκούμαι, αλλά που τον τίτλο υπολογίζω ότι η «συνάντηση» με τους διαρρήκτες και η σύλληψή τους δεν ήταν προγραμματισμένη. Δηλαδή, μπορεί σαν επερπατούσαν οι αστυνομικοί στο δρόμο, να εδώκαν πάνω τους τούτοι οι διαρρήκτες τζιαι να εσσιονωστήκαν χαμέ τρεις οκκάες χρυσαφικά. Τούτον εν το «κατά τύχη».

whatever!

antioxlos είπε...

οτιδήποτε φτάνει να υποβαθμίσουν τη χρησιμότητα μια ενέργειας μας.

STALW είπε...

Αγαπητέ AST
Θα σε παρακαλέσω, αν βρεις άρθρο του Πολίτη που να γράφει υπέρ της Αστυνομίας, να μου το στείλεις να το καδρώσω.

antioxlos είπε...

Το ζήτημα είναι ότι άμα γράφουνε κάτι καλό, δεν μπορείς να βγάλεις από το μυαλό σου ότι τώρα αυτοι (του Πολίτη) προωθούνε τους δικούς τους αστυνομικούς, ξέρεις αυτούς που τους δίνουνε πληροφορίες και καρφώνουνε άλλους αστυνομικούς που είναι άλλης κλίκκας. Όπως και να έχει όποτε γραφουν κάτι θετικό στο ίδιο άρθρο βάζουν τα διπλάσια αρνητικά σχόλια.

epanastatis είπε...

αγαπητοι οταν μιλατε για τον πολιτη να λετε γενι πολιτης.αυτο ειναι το αληθινο τους ονομα.η εφημεριδα σκουπιδαριο.εισαι σατανιστης γραφεις στον πολιτη?εισαι ενας ψυχοπαθης σαν τον μικελλιδη και βριζεις ολη μερα γραφεις στον πολιτη.εισαι αριστερος μισας το εθνος σου και αγαπας τους τουρκους στον πολιτη θα κρυφτεις.εισαι ανωμαλος αθειστης τυπου καλοπουλος η χωκινς εισαι δωδεκαθειστης σαν τους μισους ρεπορτερ του πολιτη πχ μιχαηλ....εισαι ανανιστης ολοι στον πολιτη.θελεις χρηματοδοτηση απο την αμερικη για να βριζεις το κρατος σου?στον πολιτη.πιστευω ειναι καιρος στην αστυνομια να αρχισει να ξηλωνει αυτο το ανθελληνικο και τουρκολαγνικο φυλλαδιο που λεγεται εφημεριδα.

antioxlos είπε...

αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν διαφόρων τύπων αντιπάθειες προς αυτήν την εφημερίδα. εγώ δεν μπορώ και ούτε θέλω να ανακατευθώ με τα πολιτικά και τα κομματικά (εκτός αν αφορούν το επάγγελμα μου.) δυστυχώς αυτή η εφημερίδα κατ εμένα θέλει να μειώνει το επάγγελμά μου όπως μπορεί ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν δικαιολογήται τέτοια αντιμετώπιση. θα επανελθουμε ελπίζω.