Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Μια φωτογραφία, χίλια ψέμματα

Άρχισε και γίνεται ευκολο να βρίσκω λάθη της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ. Δεν ξέρω αν είναι άθελα τους, ή απλά προπαγανδίζουν εναντίον της αστυνομίας. Πιο πάνω γράφουν ότι ο κακός αστυνομικός κτυπησε διαδηλωτή χωρίς λόγο με τη μοτοσυκλέττα του και παρολίγο να τον σκοτώσει. Μετά ακολούθησε η μολότοφ...Κατάλαβα. Του άξιζε η μολότοφ σαν να λέει η έγκριτη εφημερίδα. Όποιος αστυνομικός κάνει κακή πράξη η μολότοφ επιβάλλεται.
 
Το θέμα είναι πως άλλος αστυνομικός επέφερε το κτύπημα στον διαδηλωτή και άλλος έφαγε τη μολότοφ. Ο "ΠΟΛΙΤΗΣ" δεν το πρόσεξε θα μου πεις; Εδώ ακόμα και τυφλός θα το πρόσεχε.  Απλά η ασήμαντη παράβλεψη αυτή, φτιάχνει ωραιότερο άρθρο. Τα ήθελε και τα έπαθε, αυτό το νόημα βγαίνει άμα διαβάσουμε το άρθρο.
 
Πραγματι τα "ψέμματα" ταιριάζουνε στον τίτλο.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι, προφανώς ο αστυνομικός που δέχθηκε τη μολότοφ δεν έφταιγε σε τίποτα, με την ίδια λογική που και ο διαδηλωτής, ο οποίος δεν έκρυβε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ούτε εμφανίζεται να συμμετείχε σε επεισόδια, δεν έφταιγε σε κάτι για να πέσει πάνω του με φόρα και εμφανή στόχευση ο θύτης αστυνομικός.

antioxlos είπε...

Αν κατάλαβες μιλάω για τη δημιουργία εντυπωσεων από κάποιους. Τουλαχιστο να 'ναι ακριβεις και συγκεκριμένοι στις κατηγορίες τους.

vathi mov είπε...

http://www.tsantiri.gr/apokalypseis/apokalipsi-ton-lipithikate-kakos-dite-to-vinteo-tou-cnn.html

Ανώνυμος είπε...

Η διατύπωση μπορεί να ήταν ανακριβής (αν και πρώτη φορά είδαμε τι προηγήθηκε αυτής της ιστορίας), αλλά δηλώνει το πνεύμα της πράξης. Δεν υπερασπίζομαι τη ρίψη μολότοφ, αλλά δεν μπορείς να ακυρώσεις την πρωτοφανή φωτογραφία επειδή η βόμβα έπεσε τελικά σε άλλον αστυνομικό. Τα θύματα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι αθώα (βλ. ξανά ποιον χτύπησε ο πρώτος αστυνομικός με τη μηχανή).

Προεδρος είπε...

ο αστυνομικός με την μοτότόρα εν γάρος,
ο μακάκας με την μολότοφ εν γάρος,
ο δημοσιογράφος σίγουρα γάρος δεν είναι γιατι πέτυχε να τον σχολιάζετε.αυτος ήταν ο σκοπός του. ξυπνάτε με τους σημοσιογράφους δεν έχουμε στην κύπρο. το πρόβλημα παραμένει. έχουμε βλάκες με μολοτοφ και έχουμε βλακες αστυνομικούς. εσυ φιλε μου αστ ξεκόλα λίγο από τα κόμπλεξ που όχι άδικα έχεις και προσπάθησε να κάνεις την δουλειά σου σωστα. είναι λειτούργημα η δουλεια σου και άσε τους άλλους να λένε. και για τον ανώνυμο όποιος ανακατώνετε με τα πίτουρα τρων τον οι ορνιθες. όσοι είναι εκει κατα 99,99% φταίνε.

the Idiot Mouflon είπε...

Χα...

Ο Πολίτης κάμνει πάρα πολλά λάθη, εν' χαρακτηριστικό του που την αρχή σχεδόν της παρουσίας του... σε σημείο που σκέφτουμαι να πάω στο Μάστρο τους να του πω:

"Ρε κουμπάρε, οι συντάκτες βάρδιας τζιαι ο διορθωτής σου εν άχρηστοι, εγώ μπορώ να κάμω πιο καλά τη δουλειά, ίντα λαλείς;"

Για την ουσία του επεισοδίου, σου απαντώ στην προηγούμενη ανάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε αστυνομικέ, δεν θα περίμενε κάποιος να αντιληφθείς κάτι διαφορετικό. Αν η δυνατότητα αντίληψης των αστυνομικών ήταν υψηλότερη... απλά δεν θα γίνονταν αστυνομικοί και θα έβρισκαν μια αξιοπρεπή δουλειά, χωρίς να είναι αναγκασμένοι να γράφουν ανοησίες σε blogs.

Ανώνυμος είπε...

Από τις ημερομηνίες που αναγράφονται στα αποκόμματα των εφημερίδων είναι φανερό ότι αποτελούν αποκόμματα από εταιρεία αποδελτίωσης δημοσιευμάτων. Πρόσβαση σε αυτά έχουν οι αστυνομικοί τουα ρχηγείου και δη αυτοί που αράζουν στα γραφεία. Αντί να μένεις λοιπόν στα αποκόμματα δες και το βίντεο στο youtube για να καταλάβεις ότι παραπληροφορείς αυτούς που διαβάζουν τα γραφόμενα σου.
Θα μου πεις αυτό (η παραπληροφόρηση) αποτελεί πια επίσημοη πρακτική της αστυνομίας (ξυλοδαρμός φοιτητών, Κίτας κλπ)

vathi mov είπε...

oti kai na kaneis eisai mpatsos re. logokrine oti de saresei. geloie

antioxlos είπε...

αριθμησε μου ρε προεδρε τα κομπλεξ μου να δω πως θα τα διορθώσω. αν και πιστευω εν άλλοι που έχουν κομπλεξ με την αστυνομια και την τηρηση νόμων.

antioxlos είπε...

ανωνυμε 4 μαρτιου. εγώ δεν παραπληροφορώ κανένα. το βιντεο το ειδα. ειπα ότι άλλος κτυπησε διαδηλωτη και άλλος δεκτηκε τη μολοτοφ.

βαθυ μωβ ηρεμησε, δείχνεις πολύ θυμό και θα σε βλάψει. διαλογος. πολιτισμός.

antioxlos είπε...

ανωνυμε που μιλάς για αξιοπρεπεις δουλειές, θα με ευκολυνες αν έλεγες και εσύ τι δουλειά κανεις.

άμα λείψουμε καμμιά βδομάδα από τα πόδια σας, θα μας γυρευετε. ίσως όχι εσυ. οι φιλησυχοι πολίτες τουλάχιστο

αν είμαι αναγκασμένος να γραφω ανοησίες σε μπλογκ; χεχε ακουσε αυτό τωρα.

να λες ευχαριστώ που σου δίνω αρκετή σημασία εδω μέσα και σου απαντώ. διότι ξέρεις ότι εκτός διαδικτιου σε οποιον αστυνομικό και να μιλούσες με έτσι τρόπο δε θα το εκτιμούσαν ιδιαίτερα. ίσως και να σε αγνοούσαν επιδεικτικά. που λεει και ο λαός "εν λειψιμιός τουτος μεν του βαζεις φτι"; κατι τετοιο.

Προεδρος είπε...

και ποιές είναι για τον ανώνυμο οι αξιοπρεπείς δουλειές μπορεί να μας πεί εγώ νόμιζα ότι μόνο οι πόρνες οι ζιγκολό και οι πάτρωνοι δεν είναι αξιοπρεπείς δουλειές.

Προεδρος είπε...

''Αρχίζουν όλοι να δημοσιεύουν μία αράδα φωτογραφίες, μία αράδα βίντεο και κάποιο αιμοβόροι αναγνώστες πέρνουν τα πάνω τους. Μέχρις εκεί...


Τι να βάλουμε? Τον αστυνομικό που λίγο ήθελε να τον κάψουν??


Τους αλητήριους που χαλάνε ΠΑΝΤΑ κάθε ειρηνική διαμαρτυρία?


Τους αστυνομικούς να κάνουν σχηματισμούς και να επιτίθενται αδιακρίτως στους άοπλους πολίτες?
Και δεν τα βάζουμε με αυτούς....
ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ...


Που ήταν οι νέοι??? Εμείς κάποια νέα παιδιά είδαμε μπροστά από το κοινοβούλιο, 2 ή 3 ομάδες. Να ήταν 400?? 500?? 1000 ??? Ίσως.....
Κατά τα άλλα, μετά από αυτή την παρέλαση, όλοι ξέρετε που πήγαν...?... για καφεδάκι στου Gregorie και βολτούλα στην Πλάκα και την Ακρόπολη.
Τι να σου πω.....ωραία διαμαρτυρία.'' αυτό είναι αποκομμα απο κάποια πράματα που είπε ένας γνήσιος διαδηλωτής στην συγκεκριμένη διαδήλωση. προς απάντηση όλων σας. δεν πρόκειτε για κόντρα πολιτών αστυνομικών αλλά για κατάντια μιας κοινωνίων που δεν σέβετε ούτε κανονες ούτε θεσμούς

Ανώνυμος είπε...

η εφημεριδα γενι πολιτης σκοπευει να τουρκοποιησει την κυπρο.χτυπα χριστο αστυνομια και δημοκρατια.αλλωστε πως μπορει ο γενι πολιτης να ειναι εφημεριδα οταν φιλοξενει αρθρα του αθεολαγνου και ψυχοπαθη γιαγκου μικελλιδη ο οποιος χαροπαλευκει που το πολυ τσιαρο?

Ανώνυμος είπε...

Ast πως και σου διέφυγε η εμπλοκή αξιωματικού σε κύκλωμα εκμετάλευσης γυναικών; Επίσης δεν είδα να σχολιάζεις τη νέα δημοσκόπηση που δείχνει ότι το 92% των πολιτών θεωρούν τους αστυνομικούς διεφθαρμένους;
Λες να κάνουν τόσο πολλοί άνθρωποι, ένα τόσο μεγάλο λάθος;