Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Τα ποδήλατα μας έλειπαν

Είναι γεγονός φανταζει καλή και ευγενική ιδέα, να χρησιμοποιούμε ποδήλατα σε κάποιες περιπολίες. Φιλικά προς το περιβάλλον.....αλλά ως εκεί. Τίποτα άλλο δεν προσφέρουν. Αν ειναι για το θεαθήναι τότε ναι εξυπηρετούν και αυτόν τον σκοπό.

Περιμένω την πρώτη φορά που αυτά τα ποδήλατα θα χρειαστούν, σέρβις, κόλλημα λαστιχου ή κάτι παρόμοιο. Να δω αν υπάρχει κονδύλι επιδιόρθωσης, ή αν θα τα κάνουν οι αστυνομικοί από μόνοι τους.  Εδώ τα ρυμουλκά συνεργάζονται μαζί μας με βαριά καρδιά διότι δεν πληρώνονται έγκαιρα. Θα ανησυχούν οι αστυνομικοί μήπως τους τα κλέψουν κιόλας. Όπως και να έχει το νέο αυτό δεν το δεχθηκαμε και με ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Εδώ που τα λέμε μόνο την εισδοχή μας στην ΠΑΣΥΔΥ την είδαμε με ικανοποίηση. Και γι αυτό μόνο τον σύνδεσμό μας πρέπει να ευχαριστάμε.

13 σχόλια:

takeiteasy είπε...

Μιά χαρά ακούγεται. Καλύπτει η περιπολία αυτή μεγαλύτερη περιοχή σε πιό συχνά περάσματα. Βλέπει τους αστυνομικούς περισσότερος κόσμος και αυτό έχει αυξημένη προληπτική δράση. Επίσης ταχύτερη ανταπόκριση σε περιστατικά. Αναγκαστικά θα επανδρώνονται από νεότερους αστυνομικούς και σε καλύτερη φυσική κατάσταση. Άντε μπράβο. Και ακόμα κάτι: Μικρότερα διαλείμματα τζιαι πολύ πιο δύσκολα¨"τρυπώματα" (που να αφήσουν το ποδήλατο;;) σε καφετέριες κλπ κλπ στην σπάνια εκείνη περίπτωση που αστυνομικοί εν ώρα υπηρεσίας δεν κάνουν αυτό για το οποίο πληρώνονται.

the Idiot Mouflon είπε...

Συμπαράσταση στα Όργανα - λάτρεις της δερματοστιξίας!

Όχι στον Φασισμό των "καθαρών"!

http://mpoufles.blogspot.com/2011/06/i-am-law.html

takeiteasy είπε...

Δυνατός και δημοκρατικός διάλογος!!

misharos είπε...

Που ησουν ρε να διαδηλώσεις σήμερα;

antioxlos είπε...

mishare εν του παπάκη σου που μιλάς νομίζεις;

antioxlos είπε...

takeiteasy συγνώμη δεν ήξερα ότι πρέπει να τσακιστώ να απαντήσω τα ούτως ή αλλως ειρωνικά σας σχόλια.

Άποψη σου ότι λες, το μόνο που συμφωνώ είναι για τους αστυνομικούς με καλή φυσική κατάσταση.

Μέσα στη ζέστη της Κύπρου λυπάμαι δεν είναι αποδοτικό το ποδήλατο. Παίρνετε όλοι παραδείγματα από Ευρωπαικές χώρες με ψυχρό κλίμα επι το πλείστον.

Ανώνυμος είπε...

1. Αποφεύγεις να απαντήσεις...
2. ...ειρωνικά.
3. Του παπά μου εν του μιλώ έτσι.
4. Ο παπάς μου ήταν τζιαμέ εχτές τζιαι εδιαδήλωνε τζιαι δεν έσυρνε χημικές ουσίες για να "διατηρήσει την τάξη".

Απλά μιαν ερώτηση έκαμα τα γέριμα :)

takeiteasy είπε...

AST Δύο βδομάδες αργότερα "εκρύανε" το θέμα. Για μέρες δεν είχες κανένα δημοσιευμένο σχόλιο. Θα κουβεντιάσουμε εύχομαι σε επόμενες αναρτήσεις. Προσωπικά είχα εφαρμόσει το "Εάν δεν συμφωνώ με κάτι, τότε αντιπροτείνω λύσεις". Θυμάστε την σειρά Pacific Blue;;

antioxlos είπε...

Ήμουν δουλεια εκει φιλε μου μισιαρε. Αν δε δουλευα μαλλον θα πηγαινα και εγω εκει. Τα χημικά έπρεπε να πεσουν. Αλλιώς κάποιοι θα μπαινανε στο Προεδρικό, και σημερα θα ειχαμε εκσκαφείς να μαζευουν τα σιντρίμια. Να προσεχετε τον εαυτό σας σε επομενες παρόμοιες εκδηλώσεις.

antioxlos είπε...

takeiteasy απολογούμαι για την καθυστερηση, θα συμβαίνει αυτό μεσα μεσα. Τη σειρά δεν την εβλεπα, αλλα ξερεις, σειρά ειναι όλο και κάποια υπερβολή θα είχε. Τι να αντιπροτείνω πατίνια; Μακάρι να δουλεψουν τα ποδήλατα, αλλά σου λέω, άμα χρειαστουν επιδιόρθωση, ακόμα και μια "ππάτσια", θα το μάθουμε και θα δούμε απο ποιό κονδύλι θα την πληρώσουν. Αλλιώς θα φάνε σκόνη πεταμένα στην αυλή του σταθμού.

takeiteasy είπε...

Για παράδειγμα αυτό:

http://www.segway.com/patrol/police/

Υπάρχουν και άλλα παρόμοια.

antioxlos είπε...

Σοβαρά τώρα, τι θα γίνει αν μας φέρουν κατι εξεζητημένο όπως τα σεκγουει; Οι ίδιοι οι πολίτες θα αρχίσουν να λένε για την ακρίβεια τους και ότι δεν κανουν για την Κύπρο. Και σίγουρα κάτι τόσο ακριβό και μοντερνο κλπ κλπ θα είναι δύσκολο να το χωρέσει ο νούς όσων μας αντιπαθούν ότι μας τα έδωσαν να τα κρατάμε.

Υποθέτω αυτά κάνουν για μεγάλες πλατείες και πεζοδρόμια και όχι για τες ανωμαλες στράτες μας και τα πεζοδρομια ενός μετρου που έχουμε κατω στο κεντρο. Ας δούμε τι θα γίνει με τα ποδήλατα.

takeiteasy είπε...

Για το κράτος υποθέτω θα είναι πολύ φθηνότερα. Υπάρχουν και άλλα εργοστάσια που παράγουν παρόμοια προιόντα. Πάνε όπου μπορούν να πάνε και τα ποδήλατα. Και ακόμα σε εμπορικά κέντρα και κάποια μοντέλα ακόμα καιεκτός δρόμου. Σημασία νομίζω έχει να προβληματιζόμαστε, να ψάχνουμε λύσεις και να προσαρμοζόμαστε. Με την σωστή, ανθρώπινη και καταδεκτική στάση της αστυνομίας, θα δείτε ότι οι πολίτες και θέλουν και εκτιμούν και ανταποδίδουν στην αστυνομία. Το πρόγραμα με τα ποδήλατα είναι μια καλή ευκαιρία για συνδιασμό καθηκόντων με αυτά της τουριστικής αστυνομίας ίσως.