Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Έχεις το δικαίωμα να με βρίζεις.

Πριν κανα δυο εβδομάδες οι Αλερτ και Α.Δ.Α. και άλλα παρόμοια συγκοινωνούντα δοχεία της ίδιας κλίκας κάνανε πορείες στους δρόμους της Λευκωσίας και Λεμεσού. Η αστυνομία έπρεπε να τους προσέχει με τροχαίες ρυθμίσεις για να μην τους πατήσει κανένα αυτοκίνητο την ώρα που έριχναν μπανάνες στους αστυνομικούς και τους έβριζαν. Διότι όσο και να μας μισούν και να μη θέλουν να μας δούνε μπροστά τους, αν χάνανε κανένα μέλος τους από κανά απρόσεχτο οδηγό πάλι στην αστυνομία θα ρίχνανε το φταίξιμο οι ίδιοι αναρχικοί ότι δεν έκανε καλά την δουλειά της.

Τώρα ανακοινώνουν ποδηλατοδρομίες

Ενάντια στην αστυνομική βία και κρατική τρομοκρατία Ποδηλασία στους κεντρικούς δρόμους της Λευκωσίας Σάββατο 9/5/09 η ώρα 18.00 στην Πλατεία Ελευθερίας Ελάτε με ζογκλερικά, χρώματα, μπαλόνια, μουσικά όργανα, σφυρίκτρες και ότι άλλο που να δημιουργεί ατμόσφαιρα. Θα ακολουθήσει πάρτυ δρόμου στην πλατεία φανερωμένης(μανώλη). Προωθείστε το! ΔΕΝ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ...ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΚΙΝΗΣΗ!

Αντιλαμβάνομαι πάλι η αστυνομία θα σπεύσει να κάνει ρυθμίσεις τροχαίας. Είναι ειρωνικό όπως και να το δεις, να εργάζεσαι όχι για την προστασία κάποιου πολίτη που απλά αγνοεί να πεί κάτι καλό για τον αστυνομικό διότι το θεωρεί αυτονόητο, αλλά για την προστασία κάποιου που σε μισεί και σε βρίζει. Αυτά είναι από τα καλά της δημοκρατίας, να δικαιούσαι να βρίζεις και να υποβιβάζεις αυτόν που πληρώνεις να σε προστατεύει. Με τον παρά μου **** και την κυρά μου.

Ενημέρωση 10/05/2009
Τελικά αυτά τα άτομα έκαναν όπως αναμενόταν. Ποδηλατούσαν και αραιά και που έβριζαν την αστυνομία που ήταν πίσω τους να τους προφυλάξει από κανένα δυστύχημα. Εμένα αυτό μου λέει κάποια πράματα για το ποιόν τους και τι μυαλό κουβαλάνε.

Επίσης πέρασαν από τα McDonalds στην Έγκωμη, μπήκαν στο drive in και αφού κόλλησαν αυτοκόλλητα που έγραφαν Mc Shit στο κτίριο έφυγαν ανενόχλητοι. Αυτό φαίνεται διασκεδαστικό σε κάποιους απλά διερωτόμαι είναι τα ίδια άτομα που στα μπλογκ τους έχουν άρθρα και γνωματεύσεις από Λουκή Λουκαίδη και Επίτροπο Διοικήσεως άμα τους συμφέρουν; Άμα παραβαίνουν τον νόμο οι ίδιοι θέλουν να έχουν ασυλία και ατιμωρησία; Τι ρωτάω αφού έτσι θέλουν και αυτά πρεσβεύουν, αναρχικοί δε θέλουν να λένε ότι είναι; Πάμε γι΄άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: