Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Δημοσιογράφος φεσώνει βενζινάδικα

Δυστυχώς συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Μια δημοσιογράφος φαίνεται βρήκε τρόπο να βάζει δωρεάν βενζίνη στο άσπρο, παλιό της αυτοκινητο, με το να πηγαίνει σε βενζινάδικα, να γεμίζει το ντεπόζιτο και μετά να τους λέει ότι δεν έχει αυτή τη στιγμή λεφτά πάνω της. 

45 ευρω εδώ 40 ευρώ εκεί, τελικά πήγε σε ένα βενζινάδικο που ο ιδιοκτήτης του δεν ανέκτηκε το θράσος της να του λέει με πολυ τουπέ ότι δεν κρατάει λεφτά και θα του τα φέρει άλλη φορά. Την έβαλε να υπογράψει μια απόδειξη και άμα πέρασε μια μέρα και αυτή δεν απαντούσε στις κλήσεις του, πήγε και την κατάγγειλε στο σταθμό της περιοχής του αφού είχε φυσικά πάρει και τα νούμερα του αυτοκινήτου της. Προηγουμένως είχε ρωτήσει γι' αυτήν και έμαθε πως  είναι δημοσιογράφος και κάτι τέτοια τα συνήθιζε. 

Η ιστορία θα έχει και συνέχεια καθώς ακόμα δεν πήρε τα λεφτά του και δεν ειναι διατεθημένος για λόγους αρχής να το αφήσει να περάσει έτσι. 

Αντιλαμβάνεστε πως όπως και όλοι οι καλοι δημοσιογραφοι, η συνείδησή μου δε μου επιτρέπει να φανερώνω τις πηγές μου. Πάντως η πληροφορία δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Είναι σοκαριστικό που ένα μέλος των ΜΜΕ, μπορεί να υποπέπτει σε τέτοια παραπτώματα που δεν τιμούν ολόκληρο τον έγκριτο δημοσιογραφικό κόσμο της Κύπρου.

2 σχόλια:

ΜaRioNaSTRo είπε...

βρε την παρδάλω!
Εμ, βέβαια η Μανδάμ εκμεταλεύεται το μέσο που νομίζει ότι της δίνει εξουσία!

αντικοινωνικος είπε...

εσεις οι δημοσιογραφοι ειστε οι συνεργατες καθε απατεωνα.ξερετε τα παντα αλλα δεν τα λετε γιατι θα χασετε την ευνοια καποιων.ο κοσμος δεν σας θελει πλεον.την μυγα καμνετε την αεροπλανο και το πλοιο αυτοκινητο.την φιλια την κανετε ερωτικη σχεση και τον πολεμο ειρηνικη επεμβαση.