Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Το ποτήρι είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο;

Εξαρτάται ποιά εφημερίδα διαβάζει ο πολίτης. Ο Φιλελεύθερος θεώρησε καλύτερο τίτλο να βάλει ότι γενικά είναι αβάσιμα τα παράπονα εναντίον μας και μόνο για τρία γίνεται εισήγηση ποινικής δίωξης. Ο Πολίτης από την άλλη, αποφάσισε να βάλει περισσότερες λεπτομέριες και πιο πιασάρικο τίτλο, ότι τρεις αστυνομικοί θα σταθούν στο εδώλιο.

Αναλόγως πως θέλεις να μεταδώσεις μιαν είδηση, οι δυο εφημερίδες είχαν τα ίδια στοιχεία μπροστά τους, την ίδια ημέρα δημοσίευσης άρα το μόνο που απέμενε ήταν η προσωπική πινελιά του δημοσιογράφου. 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οταν ενας αστυνομικος πει οτι ο ταδε τον απειλησε αμεσως ο αλλος που ειναι αθωος θα παει φυλακη.οταν ο αστυνομικος χτυπα πολιτες πουλα ναρκωτικα,δωροδοκειτε,καλυπτει λαθρεμπορους καταγγελετε δεν υπαρχει υποθεση.

antioxlos είπε...

Εδώ οι ένοχοι και δεν πάνε φυλακή και εσύ μιλάς για αθώους που τους βάζουμε φυλακή. Που ζεις;

Ξέχασες να πεις ότι πουλάμε και γυναίκες και προστασία.

Ανώνυμος είπε...

Για αστείο το λες; Αν δεν πουλάνε γυναίκες οιο αστυνομικοί (που πουλάνε) συνεργάζονται μια χαρά με τους σωματέμπορους. Εκτός αν ζεις σε άλλο πλανήτη και δεν έχεις πάρει χαμπάρι. Όσο για τα ναρκωτικά δεν χρειάζονται και άλλες αποδείξεις. Μόλις προσφάτως η ΥΚΑΝ εισήγαγε 12 κιλά και τα παρέδωσε στον έμπορο ο οποίος δήθεν ξέφυγε μέσα από τα χέρια τους. Αν αυτό δεν είναι διαφθορά είναι ανικανότητα και θα έπρεπε να πάνε όλοι σπίτια τους, αλλά δεν πήγε κανένας.

antioxlos είπε...

Δυστυχώς όλοι οι μορφωμένοι πολίτες είναι απασχολημένοι να αφήνουν ανώνυμα σχόλια σε μπλογκ αντι να προσφέρουν ιδέες και λύσεις στην αστυνομία.

Αποτυχήμένες επιχειρήσεις σαν αυτή που αναφερες, συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο σε όλες τις αστυνομίες. Πολύ φουριόζο σε βλέπω να καταδικάσεις.

Το προβλημα είναι ο τρόπος που σκεφτεσαι. Αν ειναι να κανω ένα λάθος και να θέλεις να πάω στο σπιτι μου ή να με βάλεις και φυλακή καλύτερα να μην προσπαθώ καθόλου και ο μισθός πάλι να πεφτει. Θέλεις έτσι πράμα; Ίσως και να το θέλεις φυσικά δε ξέρω τι καπνό φουμάρεις.