Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Το πρόβλημα με το Γ.Σ.Π. συνεχίζεται

Το Σεπτέμβρη 2010 πριν αρχίσει η νέα σεζόν είχαν συνάντηση ο Δήμος Στροβόλου με τους υπευθύνους του ΓΣΠ, την Αστυνομία, και άλλους φορείς για να βρούνε λύσεις στα προβλήματα που δημιουργούνται κάθε φορά που γίνεται κάποιος μεγάλος αγώνας εκεί. Βασικά ξεσηκώθηκαν οι εύποροι κάτοικοι της περιοχής και πήγανε στο δημαρχείο Στροβόλου και τους έτριξαν τα δόντια.

Άμα είναι άδειο το ΓΣΠ είναι πολύ ωραίο
Ο δήμαρχος Ηλιοφώτου, είπε καμπόσα που σκέφτονταν να κάνουν. Είπε κιόλας ότι θα έστελναν τροχονόμους στους αγώνες. Έψαξαν να στείλουν δέκα και τελικά βρήκαν δύο. Έναν βαθμοφόρο και μια κοπέλα. Τι θα έκαναν αυτοί με τους τρελούς εκεί δεν κατάλαβα. Απέτυχαν και αποχώρησαν. Ούτε ξαναπήγαν. Είπε ο δήμαρχος για λεωφορεία να παίρνουν δήθεν τους οπαδούς στο ΓΣΠ και άλλα ανέφικτα πράγματα.Τίποτε άλλο δεν έκαναν.

Του κύριου Φοίβου του έφταιξαν οι πλανοδιοπώλες. Το ότι δεν έχει επαρκή φωτισμό έξω από το στάδιο και όπου γυρίσεις το μάτι σου έχει πέτρες το μέγεθος πορτοκαλιού για να ρίχνουν οι αλήτες δεν το κοιτάξανε. Έξω από τη βόρεια κερκίδα αν κοιτάξεις κάτω προς τα βόρειο χώρο στάθμευσης, θα δεις ότι κάνανε έναν τοίχο με κοτρώνες σφηνωμένες στο τσιμέντο, που τώρα με τον καιρό άρχισαν να βγαίνουν. Ήθελα να ήξερα αν ο αρχιτέκτονας του σταδίου είναι περήφανος για το σχέδιο του. Τότε τους έστειλα από ένα email  σε Δήμο και ΓΣΠ, αλλά ούτε που ενδιαφερθήκαν να απαντήσουν ότι το έλαβαν.

Λιγες πέτρες να βρέθουνται
Προχτές κινδύνεψαν δυο αστυνομικοί που στεκόντουσαν μετά το τέλος του αγώνα για να κατευθύνουν την τροχαία κίνηση προς τον Ορφανίδη. Ήρθαν καμιά 30ρια Ομονοιάτες και με τις πέτρες που προανέφερα το έκαναν καλοκαιρινό. Όταν μετά πέρασε ο Κωνσταντινίδης με το αυτοκίνητό του απ’ εκεί και είδε το διαλυμένο αυτοκίνητο, ρώτησε αν είχε τροχαίο δυστύχημα. Ιδέα δεν είχε.  Αυτός καλά θα πήγαινε στο σπιτάκι του. Άλλοι είναι αυτοί που τραβάνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: