Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Στα δύσκολα τα θηρία γίνονται αρνάκια

Ο αγώνας στο ΓΣΠ προμηνυόταν θυελλώδης. Όχι από πλευράς παιχνιδιού και ομάδων αλλά από τους οπαδούς. Αναμέναμε επεισόδια, συνήθως μετά τη λήξη του παιχνιδιού, όπου ξέρουν και το αποτέλεσμα και δρούνε όσοι νιώθουν αδικημένοι. Γενικά οι φιλοξενούμενοι σε αγώνες με αντίπαλες ομάδες Λευκωσίας και Λεμεσού, τείνουν να είναι πιο επιθετικοί και να κάνουν έκτροπα. Βασικά λένε με το μυαλό τους, ήρθαμε στην έδρα σας και εννα κάμουμε φασαρίες.

Το άρθρο δεν τα λέει όπως έγιναν ακριβώς τα πράγματα σχετικά με τους δυο νεαρούς Αποελιστες. Βασικά τα παιδιά πριν τον αγώνα περνούσαν με το σκουτερ και θεώρησαν καλό να δείξουν το μεσαίο τους δάκτυλο προς τους αστυνομικούς εκεί στα φώτα Ορφανίδη. Πήγανε, είδανε τον αγώνα και μετά τι έκαναν; Πιάσαν το σκουτερ να φύγουνε και από που σκέφτηκαν να περάσουν; Λένε δεν πάμε ξανά από τα φωτα Ορφανίδη να δούμε τους φίλους μας τους αστυνομικούς που τους χαιρετίσαμε προηγουμένως; Εκεί τους αναγνώρισαν και τους σταμάτησαν.  Κλασικό παράδειγμα του να επιστρέφεις στον τόπο του εγκλήματος. Αποτέλεσμα, βρέθηκε το σκούτερ να είναι κλεμμένο και μέσα να έχει μια κροτίδα και ένα κομμένο σκουπόξυλο. Δεν ξέρω πως το σκέφτηκαν οι νεαροί να ξαναπεράσουν απ εκεί. Πιστευω είναι επειδή δεν πολυ υπολογίζουν και πολύ την αστυνομία. Ας είναι.  Παρένθεση: Πιστεύει κανείς ότι ο ιδιοκτήτης του σκούτερ θα μας πει μπράβο που το ξαναβρήκε την ίδια ημέρα;

Η κατάσταση με τα λεωφορεία των οπαδών είναι χάλια μαύρα. Όλοι δημιουργούν τα ίδια προβλήματα. Πίνουν κανα δυο μπύρες και μεθούν τα παιδιά, δε σηκώνουν και πολύ ποτό άλλωστε,  μπαίνουν στο λεωφορείο, κάνουν σε όλη τη διαδρομή τα αίσχιστα προς τους άλλους οδηγούς, ρίχνουν μπουκάλια έξω σε αυτοκίνητα και έχει ο Θεός. Ξέρω περιπτώσεις με Ομονοιάτες και Αποελίστες. Βασικά όλοι δείχνουν το άππωμα τους και πόσο νού έχουν. Διερωτώμαι πόσο ανάγκη έχει μια εταιρεία λεωφορείων να τους διαθέτει μεταφορικό μέσο.

Κάποιοι από τους οπαδούς του Απόλλωνα που ήρθανε με λεωφορείο, μετά τη λήξη πέρασαν κάτω από τον αυτοκινητόδρομο προς το Νουεβο Κάμπο και έπιασαν αντιπαράθεση με τους αστυνομικούς. Έριξαν πέτρες, μακάρι ναν καλά το ΓΣΠ, πέτρες έχει σε αφθονία.

Δυστυχώς γι αυτούς ίσως να μην υπολόγισαν καλά τα πράγματα, διότι η ΜΜΑΔ τους έπιασε από κοντά.  Βρέθηκαν κάτι σπαστήρες, ένας ναργιλές.... Μπορεί να διερωτηθεί κανείς άμα διαβάσει το άρθρο, καλά πως τα κατάφερε η αστυνομία και τους έπιασε από το Νουέβο Κάμπο με το λεωφορείο και τους έφερε μέχρι την Αστυνομική Διεύθυνση; Δεν αντιστάθηκαν οι νεαροί; Εκείνοι οι αγριεμένοι χούλιγκαν δε θα τα έκαναν γης μαδιάμ και να δραπετευσουν προς τη Λεμεσό;
Υποδοχή του λεωφορείου

Κι όμως όχι. Βλέπετε, άμα τους δείξεις ποιός έχει το πάνω χέρι,  από θεριά ανήμερα γίνονται όλοι αρνάκια.  Το άππωμα, η αγριάδα, οι βρισιές γρήγορα δίνουν τη θέση τους στον πανικό αρχικα και τον φόβο μετέπειτα. Πολύ ευγενικά παιδιά, όλα.  Καθόντουσαν στο λεωφορείο και περίμεναν υπομονετικά να έρθει η σειρά τους να δώσουνε δείγμα του DNA τους και περάσαν και τρείς ωρες μέχρι να τελειώσουνε όλοι. Αρκετοί αστυνομικοί χρειάστηκε να δουλεψουν εξτρα ώρες χωρίς πληρωμή αλλά ήταν από τις λίγες φορές που το άξιζε. Μονο και μόνο που παρακολουθούσες τους λεβέντες στο λεωφορείο να κάθονται σιωπηλοί άξιζε τον κόπο.

Κάποιοι γονείς ήρθανε από τη Λεμεσό να τους παραλάβουνε. Μπορεί να ήταν έκπληκτοί που χρειάστηκε να κρατηθεί ο γιός τους και να ανακριθεί από την αστυνομία, ίσως να πίστευαν ότι το "μωρό" δεν κάνει πελλάρες.

Αυτή η ενέργεια να κρατηθούν και να ερευνηθούν τόσοι οπαδοί να σημαίνει πολλά για το μέλλον, αν συνεχιστεί σε κάθε αγώνα υψηλού κινδύνου τουλάχιστο στη Λευκωσία. Θα κάνει μερικούς να συνετιστούν αν μη τι άλλο.  

Περιμένω κάποιον ανώνυμο να βγει τώρα να υπαινιχθεί ότι εξασκήσαμε βία στα "μωρά". 

20 σχόλια:

the Idiot Mouflon είπε...

Τζείνος ο Χατζηβασίλης... ακόμα γράφει πελλάρες για τους Νονούς της Νύχτας τζιαι την νεανική παραβατικότητα;

Απ' 'εν τον ξέρει ακριβά τον γοράζει.

the Idiot Mouflon είπε...

Α... τζιαι μια απορία.

Πόσα θα κοστίσει η ταυτοποίηση DNA για τόσα πλάσματα;

osr είπε...

προσωπικά δεν πιστεύω σε θεσμούς αλλά σε ανθρώπους
υπάρχουν καλοί άνθρωποι αστυνομικοί δικαστές δικηγόροι κτίστες χοιροτρόφοι κλπ κλπ
εσένα σε κρίνω ως άνθρωπο

και φκάλεις ό,τι χειρότερο
Πόσο κόμπλεξ.........
τούντο κειμενο σου δείχνει ότι είσαι απλά ένας οπαδός που τσουβαλοποιεί τους "άλλους"

"εσείς" η ομαδούα σου "επελλανεν" τους "άλλους" που έγιναν αρνούθκια

μπράβο ρε συγχαρητήρια

τι έχεις να πεις για την δημοκρατική σου κοινωνία που γράφει στα παλιά της παπούτσια απόφαση του ανωτάτου και κρατά παράνομο έναν άνθρωπο

πες μας κύριε νομοταγή που επιβάλεις το νόμο και την τάξη στους μιτσιούς


http://osr55.wordpress.com/2011/01/18/
Χ Ο Υ Ν Τ Α ! ! Παρά την τεράστια νίκη με Αποφαση Ανωτάτου στην αίτηση habeas corpus 152/10-Αμεση διαταγή για απελευθέρωση- Παρακοή Αποφασης Ανωτάτου από το Κράτος!!!!!!! ρατσιστές Σαββίδη+Σιακαλή που δεν τον αφήνουν ελεύθερο!!!!Αφηνίασαν!! Χούντα κυριολεκτικά

Aceras Anthropophorum είπε...

Χαρας στην υπομονή σας να κάμνετε έτσι δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

Σε χαιρετώ όποιος κιαν είσαι, όπως και αν σε λένε, όποια ταυτότητα και να έχεις, από όπου και αν κατάγεσε κλπ. Ξέρεις ότι από το πρωί που διάβασα το τι έγραψες σχετικά με τους οπαδούς της ομάδας μου (ΑΠΟΛΛΩΝ) προσπαθώ να κάμω εγγραφή για να μπορέσω να σου γράψω μερικά πράματα. Ελπίζω να τα κατάφερα. Γράφεις τελειώνοντας ότι περιμένεις κάποιον ανώνυνμο να βγεί και να πει ότι εξασκήσατε βία στα "μωρά".... ε λοιπόν είσαι έτοιμος να ακούσεις τα σχόλια από κάποιον επώνυμο? Διότι το ονομα μου είναι όντως Κωσταντίνος όπως και το e-mail που βάζω είναι αυτό που χρησιμοποιώ συνήθως και όχι για ξεχωριστέσς περιστάσεις!!!
Ενώ λοιπόν θα μπορούσες στο κείμενο σου να εκμεταλλευτείς το γεγονός ότι έχεις με το μέρος σου τον νόμο, και την δικαιολογία περι τήρησης της τάξης στα γήπεδα, εσύ δεν μένεις μέχρι εκεί, αλλά σαν κλασσικός Κυπραίος προχωράς ένα βήμα παραπέρα προσπαθώντας να μειώσεις, να χλευάσεις και να ειρωνευτείς τα "μωρά" που με τόσο καμάρι διατυμπανήζεις ότι συνέλαβες μαζί με τους φίλους σου!
Και εδώ επέτρεψε μου να γελάσω άγνωστε φίλε(μάλλον είσαι ΜΜΑΔΙΤΗΣ) από τι καταλαβαίνω. Σε ένα αδιάφορο αγώνα για τις πλατιές μάζες του κόσμου μας, ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα μόνο μερικές εκατοντάδες και μόνο 2 λεωφορεία οργανωμένων.... εσείς βέβαια για να οδηγήσετε στο τμήμα το ένα Λεωφορείο περιμένατε να φύγει το πρώτο μήπως και δεν καταφέρετε να τους ελέξετε αν ήταν και τα 2! Στα όσα λες περι αππώματος των νεαρών όταν ταξιδεύουν με λεωφορεία οφείλω να πω ότι σωστά τα λές... πολλές φορές κλικκώνουν και βρίζουν ή ρίχνουν αντικείμενα σε εσάς χωρίς ιδιαίτερο λόγο! Το ωραίο όμως είναι ότι εσείς (ΜΜΑΔ) περιμένετε εκδικητικά πότε θα το επιτρέψουν οι συνθήκες για να πάρετε την ρεβάνς. Αυτό κάνατε και το βράδυ της Κυριακής και πριν την έναρξη του αγώνα εκεί στην είσοδο του ΓΣΠ και μετά φυσικά εκεί στα γήπεδα μίνι ποδοσφαίρου αλλά και στην αστυνομική διεύθυνση που οδηγήσατε ένα γεμάτο Λεωφορείο με την πλειοψηφία των επιβατών να είναι ανήλικοι! Φυσικά όταν ψάχνεις απεγνωσμένα αφορμή για να δείξεις την πηγμη σου τότε εύκολα μπορείς να βρεις (ΝΑΡΓΙΛΕΣ) αχαχαχαχα. Διαβάζοντας τα γραφόμενα σου και το λεκτικό σου ύφος, υπολογίζω ότι είσαι πάνω κάτω κοντά στην δική μου ηλικία. Επίσης από τα θέματα που συνηθίζεις να σχολιάζεις δηλαδή τα κακώς ή "καλώς" έχοντα σε σχέση με το δικό σου επάγγελμα και την εικόνα που βγαίνει προς τα έξω από τα ΜΜΕ και την κοινή γνώμη, συμπερένω πως ενδιαφέρεσε για την άποψη των άλλων σχετικά με το αστυνομικό σώμα. Σου το λέω λοιπόν καλέ μου "φίλε" ότι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ νομοθεσιών αλλά καθαρά ανθρώπινα, είναι ολοφάνερο εδώ και χρόνια το μίσος και η εμπάθεια που τρέφετε εσείς ιδικά οι ΜΜΑΔΙΤΕΣ προς τους οπαδούς της ομάδας μου. Είναι δεκάδες να μην πω εκατοντάδες τα παραδείγματα στο παρελθόν που όταν είχατε να κάμετε με ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ και είχατε την ευκαιρία.... δεν διστάσατε να τους ξυλοφωρτώσετε με τα ρόπαλα, να τους πνίξετε στο δακρυγόνο κλπ. Αυτό ειλικρινά δεν θα με πείραζε... σου το ορκίζομαι αν τύχαναν της ίδιας μεταχείρησης και τα "μωρά" των δικών σας ομάδων... εκεί στην πρωτεύουσα! Αλλά δυστυχώς αγαπητέ τα ποιό καλομαθημένα, καλοαναθρεμμένα και καλοβολεμένα "μωρά" θα τα βρεις ευκολότερα στην πρωτεύουσα και όχι στην Λεμεσό! Και αυτά τα "μωρά" διαχρονικά έχουν συμμετάσχει σε επεισόδια πόλυ πολύ πολύ χειρότερα από ότι τα δικά μας "μωρά" Φυσικά εσείς (αστυνομία) χωρίζεστε σε 2 κατηγορίες. Η πρώτη κατηγορία είναι και η χειρότερη, αυτοί που εσκεμμένα κάνουν διακρίσεις σε ότι αφορά την επιβολή της τάξης στους αγωνηστικούς χώρους αναλόγως με ποιούς έχουν απέναντί τους. Και η δεύτερη κατηγορία, αυτοί που θέλουν αλλά φοβούντε τις μάμμες των μωρών ή ακόμα τις εντολές των ανωτέρων τους! Το μύνημα που ήθελα να σου στείλω είναι ότι όπως και στο παρελθόν έτσι και σήμερα όσον συνεχίζεται η διαφορετική μεταχείρηση αναλόγως με το ποιούς έχετε απέναντί σας.... το μόνο που πετυχένετε είναι να συντηράτε μιαν χρόνια βεντέττα η οποία πίστεψε με δεν ζημιώνει μόνο τους ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ αλλά και εσάς!

Ανώνυμος είπε...

EGO 8ELO LEBENTI M POU GRAFIS TA SXOLIA GIA TIN ASTINOMIA, AFOU TA LEEIS E3O APO TA DONTIA GIATI DEN GRAFIS ENA KEIMENO TO OPOIO NA LEEI POS ARXIZOUNE OLA TA EPISODIA... H MOIPOS FOBASE OTI 8A SE MALLOSOUNE OI ANOTEROI SOU GIATI GRAFEIS TIN ALH8IA ??? OLA TA EPISODIA 3EKEINOUNE APO TON FANATISMO POU DIMIOURGOUNE TA KOMMATA GIATI ME ETSI TROPO FANATIZOUNE TOUS NEAROUS KAI ETSI MPOROUNE NA EXOUNE PARAPANO PSIFOFOROUS, GIATI TO TO RITO POU SUNI8OS LEGANE I PIO PALIOI OTI O MEN I O DEN EINAI PRODOTES AUTOI PRODOSAN TIN KUPRO AFTO ARXISE NA MIN MAS ENDIAFERI EMAS TOUS NEOUS.... ETSI TO KOMMATA EPIASAN TIS OMADES KAI KINOUNE TA NIMATA TOUS MESA APO TON A8LITISMO, ANTI NA XERESE LEBENTI MOU POU EIDES KAPIOUS OPADOUS NA EINAI HREMI SAN ARNAKIA... EPREPE NA DIEROTI8IS GIATI TOSOS MISOS... GIATI AN EIMASTOUN OLOI MAS EGKLIMATIES 8A EIXAME GEMISI APO NEKROUS.... EGO PISTEUKO NA DITE TA XALIA SAS SAN ASTINOMIA POU KUKLOFOROUNE ELEU8ERI E3O OLOI I EMPORI NARKOTIKON POU FUSIKA OLOI TOUS 3EROUME ALLA ESUS TOUS EXETE KRUFO KAMARI... SOBAREUTITE ESIS KIRIOI PROTOI KAI META OLOI OI ALLOI E3ALLOU OI ASTUNOMIA MAS PREPI NA DEIXNI TO KALO PARADIGMA

Ανώνυμος είπε...

ερωτηση.μαχαιρωθηκε ενας αστυνομικος προχθες απο χουλιγκαν του αποελ.ετσι?γιατι δεν τεθηκαν σε διαθεσιμοτητα οι αστυνομικοι που βρισκονταν εκει στην σκηνη του εγκληματος και δεν ετρεξαν να βοηθησουν τον συναδελφο τους.τον οποιο γνωριζαν επισης?σιγη ιχθυος.μετα μας λετε οτι η αστυνομια δεν καθοδηγει το εγκλημα

antioxlos είπε...

Να απαντώ σιγά σιγά σε όλους. Βαρετες βρισιές εν θα περνάνε απ το φιλτρο νομίζω ειναι κατανοητό.
Διαπιστώνω υπάρχει πολύς θυμός μέσα σε όλους και βρίσκουμε διέξοδο στον κακό αστυνομικό.

Αν είναι παράνομο να πέρνουμε DNA σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, να βάλετε ένα δικηγόρο να μας σούσει όπως λένε στην καθομιλουμένη. Τι μου τσαμπουνας τώρα ανωνυμε που εγραψες σχόλιο μεσανυκτα ψες τι ειναι παράνομο και τι όχι. Από τη βρισιά σου σου θαλεγα ότι ακόμη δεν εβγαλες το σχολείο.

Κυριε Μουφλόν (ξερω τι σημαίνει το ψευδώνυμό σου, για όσους διερωτηθούν) προσωπικά δεν ξέρω πόσα κοστίζει τέτοια εξέταση. Πιστευω ότι κάποτε δεν πρεπει να υπολογίζουμε κόστος αν πρόκειται να διαλευκανθεί μια υπόθεση. Μπορεί η συγκεκριμένη υπόθεση να μη δείξει τίποτα φυσικά. Αν κόπτεσαι για το κόστος γενικά της κρατικής μηχανής και όχι μόνο της αστυνομίας διάβασε εφημερίδες που λένε ποιές υπηρεσίες κοστίζουν πολλά στο κράτος.

οσρ (ΜΠ) εσένα σε πρωτογνώρισα όταν οδηγούσες και βιντεογραφούσες δρόμους και σπίτια για να θίξεις δεν θυμάμαι και γω τι. Παραδέξου το πως έχεις πολλά απωθημένα με το επάγγελμά μου και την κοινωνία γενικά και τα σχόλιά σου κάποτε δείχνουν λίγη παραφροσύνη και να το προσέξεις λίγο.

έλα στο γήπεδο οσρ και πρόσεχε οι μιτσιοί που λες να μη σου δεικτούν και δεν είναι τόσο ανυπεράσπιστοι όπως το παρουσιάζεις. κάποτε τραυματίζονται άνθρωποι απ αυτούς. εμείς το ξέρουμε καλά. τώρα για αποφάσεις δικαστηρίων κλπ μη με ανακατώνεις. πιασε την παρέα σου και κάνε καμιά πορεία. εδώ γράφω για τη δική μου πραγματικότητα.

κύριε ασερα. διάβασα χτες ακόμα κατά τύχη κάποιο ποστ σου με τιτλο "Δεν νοιώθω πκιον Κυπραίος" να μας περνάς γενεές δεκατέσσερις. Υπομονή λες; Η υπομονή μας εξαντλήθηκε, αν άκουσες αρχίσαμε να σκεφτομαστε να μην πηγαίνουμε στα γήπεδα. Ναι δουλεύουμε περισσότερο απ ότι μας πληρώνουν. δεν σας αφορά εσας φυσικά.

Κωνσταντίνε δεν τα κατάφερες να εγγραφεις ούτε βλέπω το ημειλ σου αλλά αυτό ειναι αδιάφορο. Δε θα σου πω ναι ή όχι αν ειμαι ΜΜαδιτης διότι δε θέλω να μου βάλεις μια ετικέττα "ο αντιοχλος ειναι μμαδιτης". Ειμαι αστυνομικός που με ενοχλούν οι συνθήκες εργασίας μου, και θέλω οι συναδέλφοι μου και εγώ να ζούμε μια νορμάλ ζωή με λιγότερο άγχος όσο το επιτρεπουν οι κυπριακές συνθήκες φυσικά. έπιασες την αντιπαράθεση μεταξύ των πόλεων. δεν είπα για τους λεμεσιάνους ότι ειναι χειρότεροι χουλιγκαν. αντιθετα στο ποστ μου και σε παλιοτερο ποστ λέω πως όλοι αυτοί οι οπαδοί είναι το ίδιο για μας. στη θέση των απολλωνιστών θα μπορούσαν να ήταν οποιοιδήποτε άλλοι. απλά λόγω των αντιδράσεων για τη βία στα γήπεδα, να περιμένεις από την αστυνομία ίσως πιο αυστηρά μέτρα στο μέλλον. δε ξέρω τι θα γίνει δεν αποφασίζω εγώ.

ο τελευταιος ανωνυμος 4:22 μ.μ.. να πιάσουμε τους εμπόρους ναρκωτικων. αφού τους ξέρεις λες, πες εδώ ανωνυμα ποιοι είναι. και αντε έπιασε η υκαν τον σιδερενο, τι έγινε; άλλαξε η αντιμετώπισή σας προς εμάς, ή μειώθηκε η βία στα γηπεδα; μιλάς για τα κόμματα που φανατίζουν τους νεαρούς. μάλιστα, οι νεαροί δεν ξέρουν μόνοι τους το σωστό και το λάθος; θα φτάσουν να γίνουν φονιάδες κάποιοι στο τέλος και θα λένε στην υπεράσπιση μετά ότι τους επηρέασε το κόμμα;

πιππιλάτε όλοι τα ίδια και τα ίδια. ναρκωτικά πχ. βρείτε μου μια χώρα που έλυσε το πρόβλημα με τα ναρκωτικά και το οργανωμένο έγκλημα. μετά αναλογιστήτε αν το κράτος μας παρέχει στην αστυνομία πόρους και μέσα να είναι αποδοτική. ακομα σημερα αποφάσισαν για το απόρρητο των τηλεπικοινωνιών. πάμε πισω πίσω και θέλετε να πατάξουμε και το οργανωμένο εγκλημα. μας δίνουν καλάμακι να πολεμήσουμε έναν ταυρο πως να σας το πω διαφορετικά. στην κριτική είστε πρώτοι.

antioxlos είπε...

για τον ανωνυμο 8:59 μ.μ.

η βλακεία τρέχει από τα παντζάκια μερικών μερικών. ναι ειναι για σενα που λεω.

ξέρεις αν υπήρχαν αστυνομικοί εκει; ξέρεις λεπτομέριες που ηταν ακριβως όλοι; ξερεις τι κατάθεσε ο αστυνομικός και ο φίλος του;

ισως εχεις δίκιο ίσως να επιδιώξαμε να σκοτωθεί ο αστυνομικός από κατευθυνόμενο άτομο, για να.....του φάμε τη θέση. ή για να σπείρουμε την εχθρα αναμεσα στους οπαδούς και να αλληλοεξοντωθούν. ναι τώρα όλα εξηγούνται.

αστειεύομαι πιο πάνω. το λέω διότι μπορεί κάποιο σαίνι να τα πιστεψει κιόλας και να τα λέει στα υπόλοιπα σαίνια

osr είπε...

τάχα βαλεις μου το ΜΠ για να με φοιτσάσεις ρε κομπλεξικό;

δαμε βάλλω αποφάσεις του ανωτάτου που εχειρίστηκα και επιστολες που στέλλω δημόσια ρε σιγα να μεν κρύβομαι ρε εξουσιαστή κομπλεξαρά

Ανώνυμος είπε...

to oti telionis to arthro me afto to tropo oti perimenis apantisi me kapio sigekrimeno tropo touto dixni komplex apo merous sou..
oi parea ton astinomikon pou ksilofortosan tous 2 fitites theoris sosto to oti athoothikan? itan kakoi astinomikoi sosta? en itan omos 1 h 2...itan mia parea..kai to xirotero to parakratos ekalipse tous mia xara...
iparxi logos pou o kosmos ine prokatilimenos mazi sas kai esis prepi na to allaksete touto oxi o kosmos.. alla apo tin diki sou nootropia kai apo ta grafomena sou katalaveno oti pais me alla miala...
otan mathete na kanete sosti xrisi tin eksousias pou exete tote o kosmos 8a sas sevete..giati otan dixnis sevasmo pernis sevasmo..
alloste troxos ine kai girizi...

p.s an ise xronia madditis tote idika me tin omada mou tin AEL kseris ti kollima pezi...polloi oi logoi polla ta paradigmata pou dixnoun poso anekpedeftoi isaste kai oti sixna drate san oxlos xtipontas opion nane

antioxlos είπε...

Οποία συμπεριφορά από έναν πολίτη που απαιτεί σεβασμό από την αστυνομία. απορώ και εξίσταμαι.

το πως τέλειωσα το άρθρο ανωνυμε των 4:29 δείχνει ότι ξέρω που πάω και μπλέκω και ξέρω τι αντιδρασεις θα έχω. νομίζω κάπου εγραψα ότι δε συμφωνώ καθόλου για την υπόθεση της Αρμενιας και άμα όλα τελειώσουν οριστικά θα γραψω τις απόψεις μου.

ο κόσμος έχει πολύ αγχος και νευρα και τα βγάζει στους αστυνομικούς διότι δεν έχει που άλλου να στραφει και να επιτεθεί.

Ανώνυμος είπε...

Το να είσαι ΜΜΑΔΔ δεν είσαι άνθρωπος, αν είσασταν άνθρωποι με παπάρια θα βρίσκατε μια αξιοπρεπή δουλειά όπως αυτήν που κάνουμε εμείς οι απλοί μεροκαματιάρηδες.

Γουστάρετε να χτυπάτε αλλά όχι να σας χτυπούν ε? Γουστάρετε να βρίζετε αλλά όχι να σας βρίζουν?
Μην ξεχνάτε την ανακωχή στον εναέριο, σας έκαναν ρεζίλι οι ΑΕΛΙΣΤΕΣ αν και ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑΣ οφείλω να τους δώσω τα έφσημα και να τους παραδεκτώ γιατί αυτό σας αξίζει όπως σας αξίζει και κάθε χειρότερο σε εσάς και σ' όλο σας το σόι.

antioxlos είπε...

ρε παιδι ανωνυμε τελευταιε, ασε τη μμαδ απ εξω. μεσα στα οπαδικα σας site ασχολειστε πολυ με μυθους, παραφιλολογίες και φημες.

δεν εχω ιδέα για ποιαν ανακωχή μιλάς.

αγαπηστε την αστυνομια να σας αγαπήσει ;)

Ανώνυμος είπε...

μυθους, παραφιλολογίες και φημες? είσαι σοβαρός? 10 αστυνομικοί τραυματίες εκ τον οποιον οι δυο σοβαρά. φαίνεται δεν ήσουν εκεί να δεις τες φατσούλες τον συναδέλφων σου. ακόμη θυμάμαι τον "κολογερο" (λεπτός, ψηλός, ελάχιστα μαλλιά άσπρα και μουστάκι) και το τρομαγμένο πρόσωπο που είχε όταν ήρτιήρθε και μας ζήτησε ανακωχή.

Ξυπνώ και κοιμάμαι με την ευχή να πεθάνετε όλοι σας. Είστε τα τσιράκια τον κυβερνήσεων και του κράτους. Εκτελείται μια ζωή διαταγές και δεν βάζετε το μυαλό σας να δουλέψει για μερικά ευροπουλακια. Μια ζωή θα εκτελείται διαταγής σαν ρομπότ.
Θάνατος σε όλους σας. Μακάρι τον αστυνομικό που τραυμάτισαν οι λέοντες στο παιχνίδι με τον ari αντί να τον έστελναν νοσοκομείο να τον έστελλαν στο τάφο..

AELegalize

antioxlos είπε...

Εγκρινω τα σχόλια σου απλά για να βλέπουν και άλλοι με τι έχουμε να κάνουμε εδώ. είσαι άρρωστος εν εχεις σωτηρία. Σε λίγο θα μιλήσεις για τους Ιλλουμινατι.

AELegalize είπε...

Εμείς να δεις τι τραβούμε με αισάν τους αστυνομικούς που ξαφνικά την είδατε προστάτες και ειδικά άτομα στο να διορθώσουν την κοινωνία

Προεδρος είπε...

ρε φιλε δεν έχετε υπόθεση. αφενώςεπηδή αφήνεται τα κανάλια να σας κάνουν ότι θέλουν (δεν φταιτε εσεις καθυαυτόν αλλα οι προιστάμενοι σας) και αφεταίρου δίοτι έχετε φοβερή έλλξψη νοοτροπίας πράγμα που φαινετε απο τις προκλήσεις που προβαίνουν οι αστυνομικοί πολλές φορές ή έστω ατιπροκλήσεις. (το βίωσα και γώ προσωπικά, αστυνομικούς να δε΄χνουν το μεσαίο τους δάκτυλο προς τους οπαδούς στην κερκίδα. δεν είναι θέμα να το δημοσιεύσεις το σχόλιο αλλά να το διαβάσεις. εγώ είμαι υπέρ της αστυνομικής βίας αλλά οι αστυνομικοί μας ως εί το πλείστον δεν μπορούν να τη διαχειριστούν.

Προεδρος είπε...

πάντως το επίπεδο της συζήτης σας έπεσε πολύ. επαναλαμβάνω αυτό που είπα. η αστυνομική βία είναι απαραίτητη λόγω των καιρών και της κατάντιας της κοινωνίας μας. απλά η δική μας αστυνομία δεν έχει την υποδομή την ωριμότητα την εκπαίδευση να την χειριστεί. είμαι απολλωνιστας και βλέπω πόσο υποφέρει η ομάδα μας. αν και όλα είναι καθοδηγούμενα. όσο αφορά για την διαφορά αντιμετώπισης λεμεσιανών χούλιγκαν με λευκωσάτες, που είναι το ίδιο και το αυτο, είναι εμφανή η διαφορά.

misirlou είπε...

en ksero gia astinomikous ktl alla to na katanta fovos to na pao na apolauso podosfero nomizo nai kapou eperektrapikame. en fisiologiko o kathenas na ipostirizei diaforetiki omada na exei diaforetikes apopseis. En simenei omos oti prepei na katastrafei to athlima. J osoi laloun tosa j ipostirizoun tous parafrones as skeftoun pos einai na eisai mes to gipedo j na se lithovoloun, na prospatheis na fieis pou gipedo me to moro sou 12 xronon se agona omonoia ethnikou j na se lithovoloun... les j eimasten na men po pou... nai nomizo en sosto na epemvei i police,,an mou skotosoun istera to kopeloui pou eskotothika na genniso j na megaloso pios en na ftaiei? ego pou apla epia se ena match oute kan nterbi , tzinos pou petassei petres oksa o astinomos pou en tous emantrosen oullous j na epivalei tin taksi. thx :)